Anledningen att jag har valt att springa just midnattsloppet är för att företaget som jag arbetar på är sponsorer till detta evenemang, och vi var tre stycken från vår butik som åkte dit tillsammans. Väl på plats så träffade vi andra kollegor från andra butiker som också skulle springa och tillsammans så taggade vi igång varandra. Jättekul!
Jag, Robin och Sofie från vår butik efter målgång. |
4 portioner
4 laxfileer
1 ask Cantadou pepparrot
1 äggula
3 dl vispgrädde
1 msk riven pepparrot
100 gram skalade räkor
5-10 coctailtomater
smör till att smöra formen med
Sätt ugnen på 200 grader. Smöra en ugnsform och lägg i laxbitarna. Blanda i en stor skål äggulan med osten och pepparroten. Häll i grädden i ägg- och oströran och vispa ihop alltsammans. Häll gräddblandningen över laxen, halvera tomaterna och lägg i dom också. In med allt i ugnen i 15 minuter. Ta ut formen ur ugnen, strö över räkorna och sätt in formen i ugnen igen i ytterligare 5 minuter. Färdigt!
Jag brukar servera med en citronklyfta till och en god blandad sallad.
Denna rätten är vår absoluta favorit.
Alla kategorier!
Just nu ligger det ett paket köttfärs framme som jag ska hitta på något kul med. Frågan är bara vad?
Nåja, blir det bra så får ni reda på det imorgon!
Må gott! / J
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar