Jag bjuder på en formbild (eller oform kanske man ska kalla det för) så tar jag en ny om en månad så får vi se om det är någon förändring. Hoppsan, där satte jag visst press på mig själv :)
Sen har jag ett supergott recept att dela med mig av. Ett recept som passar jättebra som lunch, eller som jag åt det, som kvällsmål (istället för middag). Grunden är kesoplättar, ett recept som kommer från www.56kilo.se, sen la jag till lite italienska smaker och det blev såååååå gott!
1-2 portioner
1 ägg
125 gram keso
1/2 msk fiberhusk
parmesanost
salami
pesto
smör att steka i
Mixa ägg, keso och fiberhusk i en hög bägare. Låt smör smälta i ett plättjärn och klicka ut så det blir sex plättar. Stek på medelhög värme ca 5 minuter på varje sida. Lägg på en hyvlad bit parmesan, en salamiskiva och bred på lite pesto. Lägg sen en plätt ovanpå så det blir en dubbelplätt med fyllning emellan. Stek ytterligare någon minut på varje sida så fyllningen blir varm. Gott, mättande och nyttigt!
Må gott! / J
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar